Over mij

Wat anderen zeggen

Na de dood van mijn vader was ik niet in staat zijn erfenis af te handelen. Via een vriendin kwam ik in contact met Natascha. Zij had al vaker mensen geholpen met het afhandelen van een erfenis en was bereid mij bij te staan. Met grote deskundigheid en toewijding heeft zij delen van de afwikkeling voor haar rekening genomen en hebben we uiteindelijk de erfenis afgewikkeld. Ik ben haar daar zeer dankbaar voor. Het was een hele geruststelling.

Dank je wel voor het checken van mijn testament. Ik kon zelf niet inschatten of het nog actueel was. Natascha heeft mij in begrijpelijke taal uitgelegd hoe mijn wensen verwoord staan in mijn testament. Vooral de uitleg hoe de wettelijke verdeling in mijn situatie werkt, was voor mij heel verhelderend. Aan de hand van de berekening die Natascha maakte, werd mij veel duidelijk. Dank hiervoor!

Toen mijn man overleed had ik zelf het idee dat ik lijnrecht tegenover zijn kinderen kwam te staan. Hij heeft twee kinderen uit een eerder huwelijk en zijn kinderen wilden niet meewerken aan de afhandeling van de erfenis. En dan loop je vast. Ik voelde me radeloos. Natascha wist gelukkig ons vertrouwen te winnen en kon toen de scherpe kantjes ervan afhalen. Zij heeft ons laten inzien dat je een erfenis met elkaar moet afhandelen, ook al heb je het idee dat je tegenover elkaar staat. Door haar kennis en tact konden we de erfenis gaan afhandelen. Mocht iemand in een vergelijkbare situatie belanden, ik zal Natascha altijd aanbevelen.

Natascha is iemand die heel snel tot de kern van de zaak kan komen. Waar wij zelf geen idee hadden waar we moesten beginnen, ontrafelde zij razendsnel de situatie en zorgde zij voor het overzicht. Bij wie moeten we zijn, waarvoor. Dat was ons lang niet altijd duidelijk. Ook de rol van de notaris bleek anders dan wij dachten. Natascha heeft het ons allemaal met veel geduld uitgelegd. Haar uitleg luchtte ons op en heeft ons ook kosten bespaard. Gedurende de afwikkeling van onze erfenis blijft zij op de achtergrond aanwezig en is zij bereikbaar indien nodig. Dat geeft ons heel veel rust!